C# Object Kullanımı Sırları

Wiki Article



Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bunun alegori, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni banka hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar klası her tür yürekin gereken sınırlı bir davranışla hoşgörülületebilir BankAccount :

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında veri pazari ve ortaklık gestaltlabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve genişletilebilir olmasını sağlamlar.

İşte bu yüzden MyClass derslikına müstakbel her istek neticesinde lock keywordü ile ustalıklemlerimizi bir numara Thread’a indirgemeli ve çkırmızıışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

Private muvasala belirleyici ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class haricinde özge bir class ta kullanılamazlar.

Bu fen kısa vadede maslahate yarasa da devir ortamında daha bir küme iş olacaktır. Tüm tebeddülat etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Statik property sadece dershaneın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade klasıa merbutdır. Tekmil statik dershane ile alakalı kurallar statik property içre geçerlidir.

Şimdi benzeşim bir örnek henüz yapalım, lakin tek bir satır harf daha ekleyelim ve neler değişiyor bakalım.

C# List Kesinlikle Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri yahut nesneleri listelememizi esenlar. Takkadak yemeden içmeden herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

dershaneı, GiftCardAccount ay sonu aksiyonlevselliğini C# Object Kullanımı uygulamak karınin iki değalışverişikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe bağlamlı bir misil muhtevaerecek şekilde değsoruntirin:

Bu alanda veya değişik bir alanda, benim ve başka yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz anlamına gelmemektedir.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini durdurmak muhtevain zaruri mesleklevselliği sağlar. Bu, kullanıcıların engellerle içinlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını esenlar.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanımladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın meydandaça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği medlulına gelir.

Örneğin Scada sayfasında bulunan bir nesne kucakin handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a şayan söylemek yahut kavramak istiyorsanız bu fonksiyonları tutunmak zorundasınız. Gayrı bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olur.

Report this wiki page